With

zondag 21 mei 2023

Klassieke en vintage motorfietsen, gekleed in een net kostuum en rijden om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de geestelijke gezondheid van mannen en onderzoek naar prostaatkanker

De Distinguished Gentleman’s Ride is een jaarlijks terugkerend motorliefdadigheidsevenement dat fondsen werft voor Movember, een toonaangevende wereldwijde liefdadigheidsinstelling die de gezondheid van mannen verbetert via onderzoek naar prostaatkanker en initiatieven voor de geestelijke gezondheid van mannen. Het doel van de Distinguished Gentleman’s Ride is om alle rijders met klassieke en op maat gemaakte motorfietsen en scooters te mobiliseren om netjes gekleed en verenigd door het hart van hun stad te rijden in een parade om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen. Elke rit wordt georganiseerd door vooraf goedgekeurde ritgastheren en elke stad heeft slechts één rit.

De Distinguished Gentleman’s Ride heeft meerdere doelen, waaronder het vergroten van het bewustzijn van prostaatkanker en geestelijke gezondheid, financiering van onderzoek en programma’s om mannen gelukkiger en gezonder te laten leven, het doorbreken van stereotypen van motorrijders en het bieden van een kans om geld in te zamelen voor een waardevol doel terwijl men op de motor rijdt. Dit jaar nemen er enkele leden van de Centurion Business Club deel aan dit evenement en we streven ernaar om de grootste sponsor van dit prachtige evenement te worden.

We willen iedereen die een bijdrage levert, klein of groot, hartelijk bedanken. Als we de drempel van €5000 bereiken, verloten we dankzij Carbonella Suits een maatpak ter waarde van €1500! De winnaar wordt bekendgemaakt op 20 mei 2023.

Samenvatting

– deelnemer moet minstens 18j
– woonachtig te België
– een minimaal bedrag van €20 moet gedoneerd worden
– het totaal opgebrachte bedrag onder alle deelnemers moet minstens €5000 bedragen
– er kan maar eenmalig gedoneerd worden per mail adres
– na opbrengst van minimaal €5000 zal de verloting plaatsvinden
– winnende deelnemer van het driedelig maatpak zal via Instagram gecontacteerd worden
– actie is geldig van 27 april 2023 tot 20 mei 2023
– alle gelden worden integraal overgeschreven naar de Distinguished Gentleman’s Ride

CENTURION HOOFDZETEL

PILLOWS GRAND BOUTIQUE HOTEL REYLOF Hoogstraat 36 9000 Gent