Mission Statement

De Centurion Business Club is opgericht om ondernemers en zakelijke professionals te ondersteunen in het bereiken van hun droomlevensstijl. Het is onze overtuiging dat succes niet alleen gaat over zakelijke prestaties, maar ook over het bereiken van een evenwichtige levensstijl die past bij de persoonlijke doelen en waarden van onze leden.

Bij de Centurion Business Club geloven we in de kracht van een gemeenschap die elkaar ondersteunt en versterkt, en daarom hebben we een exclusieve en ondersteunende club opgericht waarin onze leden elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en inspireren.

Onze club biedt een unieke mix van zakelijke en ontspannende activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen van onze leden bij het bereiken van hun ideale levensstijl. Op onze maandelijkse ronde tafel avonden, bespreken we zakelijke kwesties en uitdagingen waarmee onze leden worden geconfronteerd. Dit biedt hen de mogelijkheid om feedback, ideeën en oplossingen te delen en te ontvangen van andere ervaren ondernemers en professionals.

image
image
5k People
Centurion

Naast de ronde tafel avonden organiseren we ook maandelijks cocktail avonden waar onze leden elkaar kunnen ontmoeten en netwerken in een ontspannen en informele sfeer. Daarnaast bieden we ook unieke externe activiteiten aan, zoals teambuilding activiteiten, lezingen en workshops.

Bij de Centurion Business Club hechten we veel belang aan persoonlijke opvolging en ontwikkeling van onze leden. Ons team staat klaar om te ondersteunen bij de persoonlijke doelen van onze leden, zoals sporten, lezen en zichzelf bij te schaven. We geloven dat persoonlijke ontwikkeling essentieel is om succesvol te zijn, en we willen onze leden aanmoedigen en begeleiden om hun potentieel te bereiken.

De club is gevestigd in het stijlvolle Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Gent in Gent, waar al onze evenementen plaatsvinden. We bieden onze leden een exclusieve en luxueuze omgeving waarin ze zich kunnen ontspannen en verbinden met gelijkgestemde individuen. Bij de Centurion Business Club zijn we op zoek naar mensen met het hart op de juiste plaats, die elkaar willen helpen en vertrouwen.

De uiteindelijke missie is om een levenslange relatie met onze leden op te bouwen en ervoor te zorgen dat de club op generatie kan worden overgedragen. We geloven dat ons lidmaatschap veel meer is dan alleen toegang krijgen tot onze zakelijke en ontspannende activiteiten, het is een gemeenschap waarin onze leden kunnen groeien, inspireren en elkaar kunnen ondersteunen op weg naar succes en een evenwichtige levensstijl.