Centurion Business Club

Peter De Puydt

Naam: Peter De Puydt

Beroep: Senior Technology Strategy Advisor

Bedrijf: Sarek BV

Tel: 0498 16 08 94

Email: peter@sarek.be

Lays Greenfield foundations / Leads active migrations / Rescues derailed programs / Guides teams / Developing comprehensive strategies / Designing creative solutions / Life Science / Utilities / Transportation-Mobility / General operations / Production solving / Public Speaker / Tolling Specialist

Introductie

Ik ben Peter, Senior Technology Strategy Advisor voor corporate klanten. In mijn hoedanigheid van consultant verzorg ik voor corporate klanten zowel op strategisch, commercieel en administratief niveau fundamentele oplossingen voor hun bedrijfsstructuur. Alle facetten van dit gegeven zijn volledig bespreekbaar en oplosbaar met de juist mindset en richting van een management. Als onafhankelijke consultant doen corporate klanten beroep op mij om vanuit verschillende uitval hoeken hun strategieën te laten implementeren.

Op persoonlijk vlak hou ik vooral van internationale reizen, Italiaanse keuken en vooral wijnen! Als fervent BBQ’er experimenteer ik graag met verschillende manieren om mijn gerechten voor te bereiden. Natuurwandelingen en 3D printer projecten brengen mij tot rust. Een bezigheid dat ik in een druk leven zeker kan gebruiken.

Waarom ben je lid geworden: Als Vice-President ben ik binnen de Centurion Business Club vooral verantwoordelijk de strategische richten waar we met de club naar toe moeten. Vormgeven aan alle facetten die Business Club nodig heeft om succesvol te worden is een taak die ik mij al te graag in verdiep. Mijn ervarenheid wens ik dan ook te delen met alle leden die zich aansluiten bij deze fantastische club.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Er is geen gelijke Club zoals die van de Centurion Business Club. Het is geen traditionele business club waar men zich enkel baseert of concentreert op pure business, maar wel degelijk een community met gelijkgezinden mensen die zich op hun gemak wensen te voelen bij mensen die hen terecht wensen te ondersteunen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Elk lid binnen de Centurion is van énorm belang. Dit betekend dat iedereen door iedereen geadviseerd wordt in zijn/haar capaciteiten en ervaringen. Wat hierin resultaat is gewoonweg fantastisch te noemen.

Wat wil je bereiken dit jaar: Als independent consultant voor bedrijven zoals Valtronic wens ik mijn horizon zoveel mogelijk te verruimen door nog een aantal projecten er erbij te nemen.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname