Centurion Business Club

Kyeran Zahmoul

Naam: Kyeran Zahmoul

Beroep: Kinesist

Bedrijf: Kinematics

Tel: 0460 969 610

Email: contact@kinematics.be

Website: www.kinematics.be

Spier/peesklachten / Ligamentaire klachten / Gewrichtsklachten / Rugklachten / Houdingsgebonden klachten / Postoperatieve revalidatie

Introductie

Ik ben Kyeran, Kinesist bij Kinematics. Kine-matics is een praktijk opgericht met als doel het lichaam met behulp van bewegen optimaal en kwalitatief te herstellen. Onze praktijk handelt vanuit de medicine based practice, met medische trainingstherapie als hoofdrolspeler, waarbij de meest wetenschappelijk bewezen therapieën worden gehanteerd. Anderzijds houdt onze praktijk zich bezig om mensen op een medische verantwoorde manier terug te laten bewegen/sporten en dit in samenwerking met Fast Fitness

Daarnaast ben ik ook actief als Kinesist bij KMSK Deinze.

Op persoonlijk vlak hou ik van motorrijden, fitness, lezen, uit eten en tijd door te brengen met mijn gezien in vrienden.

Waarom ben je lid geworden: Als Head of Community ben ik verantwoordelijk voor alle ronde tafels en leden binnen de Centurion Business Club. Nieuwe interessante mensen leren kennen, hen zien ontplooien naar een verder niveau is een mooi gegeven waar ik passioneel aan deel neem.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Het is uniek concept dat geen gelijke kent waar men 50% business combineert met 50% ontspanning. En dit op een niet hiërarchisch niveau waar iedereen het gevoel heeft dat men werkelijk naar hen luistert en op elk niveau ondersteund wordt.

Wat wil je bereiken dit jaar: Als Kinesist heb ik een redelijk drukke agenda. Met enerzijds mijn eigen patiënten en anderzijds de voetbalploeg KMSK Deinze die ik nationaal en internationaal ondersteun. Een goede balans weten te vinden tussen mijn al mijn activiteiten is reeds een uitdaging op zich!

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname