Centurion Business Club

Joeri Tamsin

Naam: Joeri Tamsin

Beroep: Strategisch adviseur

Bedrijf: T&T Consulting BV

Tel: 0473 35 06 56

Email: joeri.tamsin@hotmail.com

Strategisch Adviseur / Financieel planner / successie- en vermogensplanning

Introductie

Ik ben Joeri, Strategisch adviseur in de financiële wereld. Als financiële planner ben ik voornamelijk gespecialiseerd in het domein van successie- en vermogensplanning.

Op persoonlijk vlak hou tracht ik voornamelijk mijn tijd te spenderen met mijn gezin. De klassieke zaken zoals reizen, uit eten en genieten van de meer comfortabele zaken in het leven zijn voor mij toch wel aandachtspunten.

Waarom ben je lid geworden: Het is uiteraard belangrijk om een groot netwerk te hebben. Echter is het fysiek deelnemen aan een netwerk toch wel een volledig andere beleving. Deel uit maken van een groep die elkaar fundamenteel helpt is iets wat me steeds heeft aangetrokken om deel van te zijn. De locatie waar Centurion gevestigd is heeft een diepe indruk nagelaten. Het betreft niet enkel een businessclub waar er enkel pure business gedreven wordt, maar het is tevens een heel sociaal gebeuren.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Toffe groep, leuke en sfeervolle omgeving en leuke activiteiten. Niets moet, veel mag. Geen wekelijkse ronde tafel meetings, maar 1x per maand. Cocktail avonden en externe evenementen die steeds in groep beslist worden. Hier kan ik op alle gebeid mezelf zijn en dat kan ik sterk appreciëren.

Wat wil je bereiken dit jaar: Op dit moment ben ik actief binnen een Financieel bedrijf. Dit zal op dit moment nog zo blijven. We zien welk wat de toekomst brengt.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname