Centurion Business Club

Jens

Naam: Jens

High End Custom Made Tailoring – Style Advise – Startup Advisor – General Manager

Introductie

Ik ben Jens, bediende bij een groentenzaak en lid van de Centurion Business Club. Als jongste deelnemer van de community ben ik sterk gedreven om mijn eigen zaak te starten. Dit jaar zorg ik er voor dat deze droom werkelijkheid wordt. Dankzij de ronde tafel meetings en alle leden voel ik me gesterkt dat alle facetten die gepaard gaan met het opstarten van een zaak tot een heel goed resultaat zal komen. Dit zowel op strategisch, organisatorisch, administratief en commercieel opzicht. Met andere woorden, dit project word vervolgd.

Op persoonlijk vlak hou ik van de traditionele bezigheden zoals het bekijken van films, reizen en lekker eten. Mij verdiepen in alles wat te maken heeft met stijl is ook een aspect dat sterk mijn interesse wekt.


Waarom ben je lid geworden: Het was geen evidentie om de stap te zetten daar ik niet enkel de jongste ben van de community, maar tevens net pas begonnen ben aan het werken van mijn toekomst. Initieel was ik wat terughoudend daar ik het gevoel had misschien te weinig te kunnen bijdragen aan de business club. Echter heeft Giovanni er mij van overtuigd dat die een enorme boost zou zijn om mijn droom werkelijkheid te maken. Een sprong in het diepe kan soms resulteren in heel mooie opportuniteiten. Zo gezegd, zo gedaan.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Het is eigenlijk meer dan een aanrader. Zelf met de minste ervaring kan je hier van andere leden enorm leren. Alle feedback die ik verkrijg implementeer ik in mijn business strategie voor de opstart van mijn eigen zaak. Elk lid heeft een expertise die van toepassing kan zijn. Dit zowel op commercieel, financieel en strategisch oogpunt. Ook is het zo dat iedereen binnen de community elkaar wenst te helpen, wat heel mooi is om te zien. Je voelt je er totaal niet uitgesloten, maar integendeel, enorm goed opgenomen binnen de groep. De leuke activiteiten die ze organiseren is ook een sterke aanrader.

Wat wil je bereiken dit jaar: Mijn eigen groenten en fruit zaak te starten. Dit is een grote stap met enorm veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Echter voel ik me gesterkt door mijn gedrevenheid en de onvoorwaardelijke steun die ik verkrijg van de Centurion Business Club. Ik ben ervan overtuigd dat alles goed komt.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname