Centurion Business Club

Glenn Van Heule

Naam: Glenn Van Heule

Beroep: Zelfstandig

Bedrijf: Hofman Staal Design

Tel: 0478 910 205

Email: glennvanheule@hotmail.com

Website: https://www.hofmanstaaldesign.be

Stalen deuren / Stalen ramen / Stalen ontwerp op maat / Kasten in staal / Maatwerk

Introductie

Ik ben Glenn, mede zaakvoerder van Hofmann Staal. Als meester staalbewerker ontwerp ik stalen ramen, deuren en gepersonaliseerde kasten. Maatwerk is in tijden van vandaag het benchmark. We trachten onze klanten steeds op korte termijn te voorzien van hun bestelling. We beschikken over een ruim assortiment, snelle leveringen en precisiewerk op maat.

Naast mijn professionele leven ben ik op persoonlijk vlak een gedreven fietser. Ik maak graag avontuurlijke wandelingen en kan enorm genieten van de fijnere zaken in het leven zoals uit eten en proeven van wijnen.

Waarom ben je lid geworden: om mijn netwerk uit te breiden en gelijkstemmende mensen te leren kennen.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: het is een ongelofelijke sociaal en leerrijke omgeving waar ik met 100% comfortabel voel. De professionele aanpak, het kader waar we ons bevinden, de cocktail avonden, de leuke events. Er is tevens een heel goede mix tussen heel ervaren en minder ervaren ondernemers en professionals, wat het dus enorm toegankelijk maakt. Er is een open cultuur waar we over alles kunnen praten en ook alles samen beslissen. Je hebt er totaal geen gevoel van hiërarchie of prestatie gerichte resultaten die je moet bereiken zoals in andere clubs. Kortom, voor mij persoonlijk, gewoon allemaal top!

Wat wil je bereiken dit jaar: op zakelijk vlak wens ik uiteraard mijn omzet te vergroten en onze assortiment portfolio uit te breiden. Op persoonlijk vlak wens ik zoveel mogelijk te leren van de mensen binnen de Centurion Club.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname