Centurion Business Club

Giovanni Carbonella

Naam: Giovanni Carbonella

Beroep: President of Centurion Business Club / Owner & Founder Carbonella Group

Bedrijf: Carbonella Group (Centurion Business Club - Carbonella Suits - Mister GC - Werkaf)

Tel: 0476 34 67 64

Email: contact@centurionbusinessclub.com / contact@carbonellasuits.be

Website: www.centurionbusinessclub.com - www.mistergc.com - www.carbonellasuits.be - www.werkaf.be

High End Custom Made Tailoring – Style Advise – Startup Advisor – General Manager

Introductie

Ik ben Giovanni, eigenaar van Carbonella Group. Binnen de groepering bieden wij een tal van diensten en producten aan gaande van kostuums op maat tot bouwadvies. De Centurion Businessclub is een vervolg van de ervaring in stijl, etiquette, management, startup die we vergaard hebben uit de verschillende industrieën die we coveren. De balans trachten te vinden tussen het bieden van niet alleen financieel advies maar ook de ontspanning die erbij hoort is eindelijk to werkelijkheid geworden binnen de club.

Op persoonlijk vlak, als de tijd me toelaat, spendeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin. Een gezond lichaam is voor een belangrijk aspect. Quasi dagelijks sporten is voor mij een belangrijk gegeven. Daarnaast verdiep ik me graag in tal van andere projecten die ik eveneens tracht te koppelen aan onze bestaande bedrijven.

Waarom ben je lid geworden: Als oprichter van de Centurion Business Club verwijs ik graag naar onze Mission Statement.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Bij de Centurion Business Club staan we garant om de balans van 50% business en 50% ontspanning te hanteren.
Het is van essentieel belang dat we ervoor zorgen dat onze leden zich op hun gemak voelen. Vandaar dat de ronde tafel meetings bijvoorbeeld niet elke week is, maar 1x per maand plaatsvinden. De setup hiervan is ook totaal verschillend van alle andere Business Clubs. In die zin dat wij ook hier zowel een financiële opvolging maken van onze leden, maar ook een persoonlijke. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de balans in onze volledige structuur gehanteerd wordt.

We hebben uiteraard de luxe om onze uitvalbasis de Pillows Grand Boutique Hotel Reylof te noemen. Dankzij de jarenlange connectie met het Film Fest zijn we geen vreemde van elkaar. De synergie tussen stijl, etiquette en toekomstperspectieven zal ervoor zorgen dat wij er voor decennia lang daar aanwezig zullen zijn.

Dat is ook de filosofie van de Centurion Business Club. De sterke ambitie is er om dit tot een generatiemodel te maken. De grote Business Club in Engeland bestaan sinds 1700. Dit is ook onze missie. De Centurion Business Club zal in de nadere toekomst een uitvalbasis worden voor zijn leden waar quasi alle evenementen zal plaats vinden en waar alle faciliteiten door zijn leden gebruikt zal kunnen worden.

Wat wil je bereiken dit jaar: We zijn nog niet zolang gestart met de Centurion. Elke start is niet eenvoudig. Maar de ambitie voor dit jaar is dat we kunnen afsluiten met 50 leden.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname