Centurion Business Club

Alexander De Geyter

Naam: Alexander De Geyter

Beroep: Social Media creator & Advisor

Bedrijf: /

Tel: 0471 46 49 32

Email: alexanderdegeyter96@gmail.com

Website: /

Digital Coach & project manager / content creator

Introductie

Ik ben Alexander, Digital coach & project manager. Als social media-adviseur beheer ik de verschillende gekende social media platformen zoals Instagram en Facebook voor verschillende klanten. Alles start bij het maken van een plan van aanpak voor hun sociaal strategisch verhaal. Alle facetten binnen het kader van social media worden met de klanten besproken en trachten we op basis van al deze gegevens een succes structuur op te stellen. Meer kwalitatieve volgers en bezoekers ontvangen is nefast in tijden van vandaag om een substantiële financiële boost te creëren.

Op persoonlijk vlak hou ik er vooral van om mijn kennis binnen het social media gebeuren te maximaliseren door andere ervaren content gebruikers te volgen en uit hun aanpak te leren. De passie voor content is bij mij dan ook heel sterk aanwezig. Daarnaast hou ik van al de traditionele zaken zoals reizen en een gezonde levensstijl te handteren.

Waarom ben je lid geworden: Als jonge ondernemer is het niet altijd evident om zich aan te sluiten bij een organisatie waar er wel degelijk naar jou geluisterd wordt. Meestal val je door gebrek van je ervaring af en ben je eigenlijk meer een volger. Het idee om een community op te bouwen met zowel ervaren, onervaren, zelfstandige en professionele leden is een uniek gegeven in het landschap van de Business Clubs. Uiteraard is het uitbreiden van een netwerk belangrijk. Echter is het aanbieden van je kennis en ervaringen aan anderen nog een meer belangrijk gegeven. Wat je ervoor terug krijgt is vele maal groter en dat spreekt me enorm aan.

Wat is je ervaring bij de Centurion Club: Zoals hierboven reeds vermeld gaat het hem hier niet enkel voor pure business, maar heeft men hier een écht visie waar men naartoe wenst te gaan. De mensen, de open cultuur, de cocktail avonden, het feit dat er geen hiërarchie is, zijn toch zaken waar ik me goed bij voel. Daarnaast ben ik ook Social Media Consultant binnen de Centurion Business Club. Ik ondersteun waar nodig om zoveel mogelijk vorm te geven aan het verhaal dat we met z’n allen wensen te verspreiden.

Wat wil je bereiken dit jaar: Als social media coach wens ik in mijn hoedanigheid van zelfstandige uiteraard zoveel mogelijk KMO’s te bereiken waar ik mijn diensten kan aanbieden.

Centurion Clubcast coming soon!

Contactopname